Варненецът Христо Христов, който преби 14-годишната си дъщеря Девора, обжалва

...
Варненецът Христо Христов, който преби 14-годишната си дъщеря Девора, обжалва
Коментари Харесай

Бащата насилник обжалва ареста си във Варна

Варненецът Христо Христов, който преби 14-годишната си щерка Девора, апелира през днешния ден по обед пред състав на Варненския областен съд мярката си за неотклонение “задържане под стража ”, която Варненския областен съд му наложи предходната седмица. Той бе притеглен от Варненския областен съд като обвинен за закана с ликвидиране в условия на домашно принуждение по отношение на 14-годишната му щерка и за несъблюдение на правосъдна заповед за отбрана, напомня Нова Варна.

``
реклама

Сигналът за това бе подаден от майката на момичето, с която Христов е разграничен. Христо Христов и брачната половинка му, с която са разведени, пет години поред водят правосъдна борба за трите им деца, Христо на 8, 14-годишната Девора и 16-годишната Ванеса, която живее при татко си. Христов е морски офицер, притежател на хотел “Девора ” на брега на морето, който явно е кръстен да щерка му. Според информация на юриста на бащата до насилието се е стигнало, откакто момичето откриднало крупна сума пари, част от които пратила на майка си, а друга на приятелки.

След правосъдното съвещание по-голямата щерка на Христов Ванеса съобщи, че Девора е проблематичното дете в фамилията. “Тя лъже ” сподели тя пред медиите предходната седмица. Стана ясно, че момичето е решило да напусне майка си, при която живеело в Сливен и да заживее при татко си. Дори пуснало тъжба против майка си за домашно принуждение с обвинявания, че е бито с точилка. Информацията бе доказана пред “Нова Варна ” от шефа на Агенцията за протекция на детето във Варна, Анна Конукова. След първото съвещание на съда, комисия към организацията реши да настани 14-годишната госпожица в спешен щаб във Варна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР