Варненец изказа публично възмущението си от ремонт, който в момента

...
Варненец изказа публично възмущението си от ремонт, който в момента
Коментари Харесай

Варненец се закани: Със сигурност няма да оставя нещата така

Варненец изрече обществено възмущението си от ремонт, който сега тече на неговата улица в кв. " Аспарухово ". По думите му, ремонтът е почнал и е трябвало да приключи единствено за 2 дни, само че обстановката е друга,

Публикуваме поста без редакторска интервенция:

Искам да насочва своето отвращение към протичащото се на ул. Деде-агач. Преди 2 седмици се стартира строителна активност, при която беше нужно да се изкопае голяма яма, дълбока към 2 метра подземен. По думите на служащите е трябвало да се свърши в границите на 2 дни. Вече втора седмица ние всички, които сме пострадали, тъпчем кал и нечистотия. Очаквам съответните органи да извърнат ВНИМАНИЕ, тъй като за мен ВСИЧКО ТОВА Е ПЪЛНА МАЛОУМЩИНА! Не е обикновено да се почне нещо и в това време да имат още 100 и няколко обекта и НАКРАЯ ВСИЧКО да остава незавършено. Със сигурност няма да оставя нещата по този начин. Приятна и спокойна вечер поисквам на всички! 

Съседка разяснява: 

Изпреварихте ме с поста…

То тъй като не ни стигаше, че до момента тъпкахме из калта от колите на “паркинга " зад магазина на площадката, ами в този момент и тази скотщина към този момент 2 седмици. Последно “работници " видях на 27ми януари. Тъпчем и газим тиня и боклуци от дейностите им, също така на кръстовището на " Деде Агач " и " Камчия " се образува много бездънен трап… Единственият бонус е, че някои от съседите по улицата упражняват малко уменията си за паркиране и най-сетне ще се понаучат малко "

Друг пита:

" Това в някое село ли е "  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР