Върнахме неизпълнен мандата. От това, което президентът каза, разбрахме, че

...
Върнахме неизпълнен мандата. От това, което президентът каза, разбрахме, че
Коментари Харесай

Нинова скочи на Радев: Той е част от групата, която свали действащото правителство

Върнахме несбъднат мандата. От това, което президентът сподели, разбрахме, че евентуално няма да удължи работата на Народното събрание. Имаше рецензия от страна на президента за безпорядък в енергетиката. Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от първия му ден, макар че той сътвори главната партия в него - „ Продължаваме промяната “. Заедно с Движение за права и свободи, ГЕРБ, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ не ни дадоха даже и 100 дни. Смятаме, че той е част от тази група, която смъкна настоящото държавно управление. Това сподели пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 658

„ Като мандатоносител направихме всичко по силите си рационално, отговорно и умерено да подсигуряваме сигурност и непоклатимост на страната в идващите сложни месеци. Не го направихме единствено на думи. Изготвихме стратегия. Внесохме 79 закона в Народното събрание. Приемането на тези закони щеше да облекчи живота на всички български жители. Уви, тази стратегия не беше позволена даже до гласоподаване в дневния ред. ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ с цинична безнаказаност хвърлят страната в безпорядък “, добави тя.

По мотив рецензиите на президента на тематика „ Енергетика “, Нинова съобщи: „ Българска социалистическа партия прояви най-голяма степен на отговорност. Още предходната седмица в Народното събрание сигнализирах какъв брой е тежък казусът с неналичието на ръководител на КЕВР. Никой не ми повярва. Последваха упреци, експанзия, жлъч и обвинявания, че държим мандата, с цел да стоим още една седмица в креслата си. Седмица по-късно всички схванаха тежестта на въпроса. Не одобряваме рецензията на президента към Българска социалистическа партия за това, че оставяме безпорядък “, акцентира тя и предложи на Румен Радев да се обърне към Има Такъв Народ и излъчения от тях министър на енергетиката – Александър Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР