Varna24.bg Варненец, живеещ в централната част на града, изрази пред Varna24.bg

...
Varna24.bg
Варненец, живеещ в централната част на града, изрази пред Varna24.bg
Коментари Харесай

Варненец: Правилата в синята зона не важат за лъскави возила с инвалидни стикери

 Varna24.bg Варненец, живеещ в централната част на града, изрази пред Varna24.bg възмущението си, че е занижен контролът над колите с инвалидни стикери, паркирани в " синята зона ".

Той показа опасенията си, че има недобросъвестни жители, които освен просрочват указаното време за престой в зоната, само че и непозволено са се сдобили със стикери за инвалидно място, защото по негови наблюдения същите коли не са имали сложени инвалидни стикери преди въвеждането на платеното паркиране.    

" Безплатният престой за коли, които са с подложен инвалиден стикер и употребяват инвалидно място в " синята зона " е до три часа. Автомобилът от фотографията не един път е засичан да си стои паркиран целодневно на едно и също място. Това значи, че никой не ревизира тези коли.  

Забелязва се, че всеобщо " предприемачи " или работещи в центъра на Варна, където пребивавам, се снабдяват с карти за инвалиди, защото се паркира гратис до 3 часа. Доколкото ми е известно те не са задължени да изпращат смс, посредством който да бъде засечено времето за престой.

За образец давам лидер, който паркира необезпокояван по през целия ден на ул. " Радко Димитриев ". За съжаление не е единствен. От Оперативна програма " Синя зона " се оплакват в спад на приходите, по тази причина е добре да бъде засилен контролът и разпоредбите да важат за всички ", написа четец на медията, изпратил и фотоси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР