Varna24.bg Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Varna24.bg
Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Турски тир уби пешеходец по пътя Варна-Русе

 Varna24.bg Окръжна прокуратура – Разград управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежък пътен случай на пътя Варна - Русе със умрял пешеходец, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Рано тази заран, в пътния сектор директно след град Цар Калоян в посока Русе, на основния път Варна – Русе, е открито тяло на мъж. При огледа на местопроизшествието, на паркинг на заведение, намиращо се в края на града, е открит товарен автомобил с турска регистрация, по който са установени съществени следи от удар – строшен фар, ризница и други.

Според събраните досега доказателства, става дума за пътно – транспортно произшествие, зародило към 05:00 часа на 2 ноември, при което товарният автомобил е блъснал пешеходеца, движещ се на пътното платно. Вследствие на случая мъжът е умрял на място.

Самоличността на умрелия е открита – 33-годишен гражданин на град Цар Калоян.

Работата по определяне на елементи и условия към случая продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Разград. Водачът на товарния автомобил е арестуван. Той е турски жител, на 24 години. Взета му е кръвна проба, която ще откри дали лидерът е управлявал МПС след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР