Varna24.bg Вместо приятна почивка на родното Черноморие, пловдивско семейство преживя

...
Varna24.bg Вместо приятна почивка на родното Черноморие, пловдивско семейство преживя
Коментари Харесай

Пловдивско семейство изживя ужас на морето! Хотелът - нищо общо със снимките в интернет!

 Varna24.bg Вместо приятна отмора на родното Черноморие, пловдивско семейство претърпя прекомерно неприятни моменти в ужасни условия в наш хотел, научи Plovdiv24.bg . Потърпевшите пловдивчани се свързаха с нашата медия, с цел да опишат защо става въпрос. Даваме им думата:

" Здравейте, уважаема редакция. Надяваме се посредством вас историята ни да стигне до повече хора, с цел да няма още разочаровани като нас. Платихме си посредством ваучери отмора " ол инклузив “ в хотел " Корона “ в Свети Влас - 60 лв. дневно за човек. Избрахме този вид, тъй като той е покрай плажа, ние сме с малко дете, а по фотосите, които видяхме, мястото изглеждаше много обичайно. 

Да, но не. Когато пристигнахме и се настанихме в стаята, като че ли бяхме попаднали в хотел на ужасите. Помещението даже не беше изчистено добре, мокетът беше целият в тръни, кошарата за бебето – цялата изподрана и скъсана. В банята на доста места плочките бяха изкъртени, а от ваната стърчаха лайсни, в които даже несъзнателно можеш да се наръгаш. Оказа се, че част от фотосите, които в Пловдив бяхме разглеждали, не са на хотел " Корона “. А храната от така наречен " ол инклузив “ също беше под всякаква рецензия. Само ще загатна, че следобедната им закусна се състоеше от филия, намазана с лютеница и натрошено сирене.

Естествено, незабавно вдигнахме скандал и отказахме да останем в този смут, като поискахме да ни върнат парите, тъй като не сме създали даже една нощувка. Върнаха ни обаче единствено половината сума. Пуснахме сигнал и до " Грабо " за това, че фотосите са подправени и не са от въпросния хотел. 

На потегляне индивидът, отговарящ за паркинга ни посрещна с думите: И вие сте като повече клиенти – идват и най-вече до 3 часа по-късно си отпътуват “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР