Varna24.bg Животът във Варна се завърна с пълна сила като

...
Varna24.bg Животът във Варна се завърна с пълна сила като
Коментари Харесай

Уличните атракции откриха сезона във Варна, градът бръмна от усмихнати хора

 Varna24.bg Животът във Варна се завърна с цялостна мощ като пълноводна река. Центърът и Морската градина " бръмнаха " от усмихнати хора, които се възползваха от прелестното време в почивните дни, видя кореспондент на Varna24.bg .

Заведенията се изпълниха и дадоха вяра на работещите в туристическия отрасъл, че прогнозите за провален сезон няма да се осъществен. 

Хората, зажаднели за човешка непосредственост в месеците на изолираност, като че ли не помниха за страха от болестта и апелите за отдалеченост. Напълниха се освен заведенията в центъра и по плажа, само че и рейсовете на градския превоз, където пасажерите също свободно общуваха между тях, въпреки и с защитни маски. 

Особено въодушевление в морския град основават уличните атракции, които откриха сезона. Мизиканти, художници, мимове и други присъщи за разгара на лятото улични актьори, забавляват дребни и огромни на входа на Морската градина и по алеите на парка. 

Децата " нападнаха " обичаното погрешно дърво в градината и общуваха свободно между тях след дългите дни на престой по домовете си, надалеч от другари и съученици. 

Въпреки еуфорията от свободата и опиянението от прелестното време, Varna24.bg моли за съблюдаване на наложените правила и ограничения за недопускане на разпространяването от ковид в най-красивия български град.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР