Varna24.bg изпрати сигнал, че тигрови комари са се появили и

...
Varna24.bg изпрати сигнал, че тигрови комари са се появили и
Коментари Харесай

Тигрови комари се появиха и в центъра на Варна

Varna24.bg изпрати сигнал, че тигрови комари са се появили и в центъра на Варна. Той изпрати фотография, направена в офиса му зад хотел " Графити ", на която е запечатал нашествието на черно-бялото насекомо.

Припомняме, че специалисти на Регионалната здравна ревизия във Варна са открили съществуването на тигрови комари в ж.к. " Трошево ", съобщи наскоро за  Varna24.bg  доктор Янка Драганова,  шеф на Дирекция " Надзор на заразните заболявания " към РЗИ-Варна. 

Неотдавна подобен сигнал, подаден от Цветния квартал, подвигна на крайник чиновниците в РЗИ, които ревизираха деретата в региона, само че не откриха нищо притеснително. 

" Тигровият комар придвижва болести, както всички останали комари. Профилактиката е обвързвана със замрежване на прозорци, би трябвало да се използват  персонални защитни средства, когато сме край водоизточници, така като  идеална среда за развиването на комари е застоялата вода, по тази причина не би трябвало да се оставя навън вода за повече от седем дни ", разяснява доктор Драганова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР