Varna24.bg Хлапакът Николай, който се помисли за гангстер от екшън

...
Varna24.bg Хлапакът Николай, който се помисли за гангстер от екшън
Коментари Харесай

Това е хлапакът Николай, проявил се като изпечен гангстер!

 Varna24.bg Хлапакът Николай, който се намерения за разбойник от екшън филм, се изправя пред Бургаския областен съд, където след минути ще бъде гледана мярката му за неотклонение, предава кореспондент на Burgas24.bg .

Във вторник към 18 часа на ул. “Раковска “ младежът заплашвал с ориентиран револвер към татко и наследник - Е.В. и З.В. с думите: " Ще ви изтрепя като мишки ". На същата дата в  на ул. “Копривщица “, размахал оръжието и към Н.Т. и крещял: " Искаш ли да те гръмна? ".

В хода на извършеното до сегашния миг следствие, по досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства, сочещи на авторството на Николай в осъществяване на инкриминираните тежки умишлени закононарушения. Същите са осъществени от обвинения след използването на алкохол и под въздействието на упойващо вещество.

Както съобщихме във вторник Николай и тайфа побеснели младежи разрушиха прозорец на къща в " Лазур ". Единият от притежателите дружно с татко си настигал гаменчетата. Хлапаците се държали нападателно, обкръжили ги и  започнали да ги наскърбяват и да им нанасят удари. Едно от момчетата извадило газов револвер и след опасност, че ще гръмне по-младият бургазлия, създал изстрел към него. Намесили се инцидентни жители, преминаващи по улицата, вследствие на което бандата се разбягала. Бургазлията и татко му не са получили съществени пострадвания.

След търсене младежите са арестувани с полицейски заповеди за период до 24 часа. Те са на възраст сред 14 и 19 години, трима от които престъпно проявени. Установено е, че изстрелът е създаден от 18-годишен бургазлия, а стъклото е счупено от негов 16-годишен съгражданин.

При осъществения персонален обиск на арестуваните револверът и два газови патрона за него са открити в 14-годишната бургазлийка. Младежите създали цялостни признания, като двамата причинители на действията са тествани за приложимост на алкохол и опиати, а пробите са били позитивни за приложимост на канабис и алкохол.

В резултат на спомагателните полицейски дейности е открито, че компанията преди появяването си в к-с " Лазур " е осъществила хулигански дейности на територията на Централна градска част, изразяващи се в строшаване на огледало на кола и опасност на инцидентен жител с газовия револвер.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР