Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от начина, по

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от начина, по
Коментари Харесай

Работници задръстиха със строителни отпадъци шахтите по централна улица във Варна

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от метода, по който се прави ремонта на ул. " Бдин ".

Най-фрапиращото нарушаване в тази ситуация е това, че отводнителните шахти по централната улица наоколо до площад " Независимост " са задръстени със строителни отпадъци. Работниците на обекта, който е на финалната права, не са си създали труда да се погрижат за почистването на отводнителните уреди и при първия дъжд улицата ще потъне под вода, разяснява нашият четец. 

Знаем, че един от главните проблеми на Варна е точно наводняването на булевардите и площадите при всеки проливен дъжд. 

На места по към този момент ремонтираната улица липсват плочки. Обекта още не е приключен и пуснат в употреба, тъй че се чака те да  бъдат сложени. 

" Цялата улица е към този момент отчасти асфалтирана. Маркировката за " синя зона ", за която данъкоплатците дадоха " една шапка " пари, отиде по дяволите. Как махат прахоляка и асфалират от горната страна без продухване и разчистване е различен въпрос, скоро след ремонта улицата още веднъж ще потъне в дупки. Не желая да съм отрицателен, правя оценка това, че в града се вършат толкоз значими поправки, само че кой следи за качеството на осъществяването им? Редно ли е да се харчат толкоз пари, а работата да се гледа през просото и да наливаме от пусто в празно? ", пита още нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР