Варна. За трета поредна година Асоциацията на студентите по дентална

...
Варна. За трета поредна година Асоциацията на студентите по дентална
Коментари Харесай

Варна: Студенти от Медицинския университет организират кампания „Усмивка за цял живот“

Варна. За трета поредна година Асоциацията на студентите по дентална медицина-Варна, взаимно с ФДМ - Варна, Студентски съвет към Медицински университет – Варна, АСМБ и АСФВ провеждат информационно-профилактична акция с мото: „ Усмивка за цялостен живот “. Това оповестиха от пресцентъра на Медицински университет – Варна .
На 16 и 17 март ще бъде ситуиран пункт в Grand Mall Varna с начален час 11.00 часа. Студентите ще раздават осведомителни брошури, ще организират блиц анкети, а специфични дарове ще чакат всички интервюирани. Ще бъде извършена и полемика по въпросите от анкетите, с което се цели възстановяване на здравната и орална просвета на жителите. В акцията присъединяване ще вземат студенти, чиято задача е да интервюират жителите, да ги срещнат с методите и средствата за джука хигиена и като мотивационна премия да подарят разнообразни средства за орална хигиена, разяснявайки тяхната значимост. Миналогодишните акции се радват на огромен триумф, като всяка година се включват над 1000 варненци.
Световният ден на оралното здраве (WOHD) се отбелязва всяка година на 20 март. Това е интернационален ден, на който се регистрират изгодите от положителната орална хигиена и значимостта от поддържането й.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР