Варна стана домакин на поредица от уникални събития този уикенд.

...
Варна стана домакин на поредица от уникални събития този уикенд.
Коментари Харесай

Зрелищни събития взривиха Варна

Варна стана хазаин на поредност от неповторими събития този уикенд. Морската ни столица беше нажежена до краен лимит от музикални прояви на известни родни и международни имена, които трансфораха града в привлекателен център за десетки хиляди хора.

Грандиозно шоу, сплотяващо съвременно звучене, светлинни резултати, атрактивна хореография и софтуерни нововъведения раздруса музикалните фанатици във връзка 3-тия рожден ден на мега плана InMotion.

Негови основатели са едни от най-изявените експерти в областта на клубната музика и театралното изкуство в страната - DJ Mascota, D-Trax, Runo, Walliе и MC P. Друго дълго чакано събитие от музикалния календар на страната беше „ MTV Presents: Varna Beach ". В продължение на осем часа от огромната сцена на международния музикален канал пяха обичани български и световноизвестни реализатори като английската поп певица от албански генезис Рита Ора беше звездата на тазгодишното събитие.

Междувременно, във връзка 139-та годишнина на Военноморските сили, на Морска гара в града дебаркира и националната горделивост на България - фрегата „ Дръзки “. Събитието остави без мирис варненци и гостите на града, които се редиха на опашка, с цел да прегледат военния транспортен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР