Варна. Председателят на Коалиция за България“ Румен Петков и доц.

...
Варна. Председателят на Коалиция за България“ Румен Петков и доц.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Председателят на Коалиция за България Румен Петков и кандидатът за евродепутат доц. Георги Кючуков се срещнаха с председателя на Тракийските дружества във Варна Веска Димова

Варна. Председателят на „ Коалиция за България “ Румен Петков и доцент Георги Кючуков, претендент за европейски народен представител от листата на обединението се срещнаха с ръководителя на Тракийските сдружения във Варна Веска Димова. Това оповестиха от пресцентъра на " Коалиция за България " . На срещата бяха разисквани връзките на България с Република Северна Македония и политиката на българското държавно управление към южната ни съседка. Категорично бе изразено мнението и на двете страни за недопускане на лишаване на българската история от страна на Северна Македония. Обсъдени бяха опциите за дейности от страна на Р България в подтекста на идните договаряния за участие на Македония в Европейски Съюз и НАТО.
Веска Димова получи като подарък копие от историческата книга, под редакцията на президента Георги Първанов - " Илинденско-Преображенското въстание 1903 през погледа на европейските дипломати ". Първанов е съавтор на изданието и създател на предговора към документалния алманах.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР