Варна. Жители на града поставиха цветя, свещи и плюшени играчки

...
Варна. Жители на града поставиха цветя, свещи и плюшени играчки
Коментари Харесай

Варна: Жители на града поставиха цветя и плюшени играчки пред входа на Генералното консулство на Руската федерация в памет на загиналите при пожара в Кемерово

Варна. Жители на града сложиха цветя, свещи и плюшени играчки пред входа на Генералното консулство на Руската федерация, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . По този метод жителите на Варна показват съпричастност към болката и страданието на околните и роднините на починалите при пожара в Кемерово.

„ Фокус “ напомня:
При пожар тази неделя в съветския град Кемерово, ситуиран в централната част на Сибир, са починали 64 души, измежду тях 41 деца, а доста други са били ранени. Пожарът е зародил в комерсиалния център „ Зимна вишна “. Трима души са арестувани във връзка със почналото следствие за пожара в търговско-развлекателния център, в това число и шефа на обекта. В рамките на съвещание, отдадено на нещастието в комерсиалния център в Кемерово, президентът на Руската федерация Владимир Путин уточни измежду вероятните аргументи „ незаконна немарливост и безгрижие “. 28 март в Русия е разгласен за общонационален ден на печал.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР