Варна е един от българските градове, в които в събота,

...
Варна е един от българските градове, в които в събота,
Коментари Харесай

Поход за семейството в събота във Варна

Варна е един от българските градове, в които в събота, 9 юни, ще се организира първият по рода си за България народен „ Поход за Семейството “. Събитието ще се организира в събота в петте най-големи български града, като останалите са София, Пловдив, Бургас и Русе.

Целта на събитието е одобряване на брака сред мъж и жена и обичайното българско семейство като съществена градивна единица на обществото, както и най-хубава среда за развъждането и развиването на децата.
Походът във Варна ще започва от сцена „ Раковина “ в 15:30 ч. и ще приключи до Пантеона със занимателна стратегия с игри и музика до 18.00 часа

Има одобрен цветови код за събитието в цялата страна – ще се употребява синьо и розово, сходно на други походи от този тип в разнообразни елементи на света. Поръчани са сини и розови тениски, сини и розови балони и сини и розови плакати с лозунги, като участниците могат да приготвят и свои. Ще се веят огромни флагове на България, а децата могат да носят дребни български знаменца.

„ Надяваме се на всички места да можем да пуснем химна на България и да си напомним обстоятелството, че ние сме синове и дъщери на народ, който е минал през доста компликации и обрати през вековете, само че е запазил своите корени, език и добродетели, учредени на християнската религия, просвета и полезности. Каним всички да дойдат с жизнерадостно и положително въодушевление, и да запомним това събитие с радостни и решителни възгласи и радостен детски смях. Бихме желали да имаме събитие, от което да запечатим мемоари с красиви и вдъхновяващи страсти ”, означават уредниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР