Върховният съд официално даде разрешение на сайта за микроблогинг Tumblr

...
Върховният съд официално даде разрешение на сайта за микроблогинг Tumblr
Коментари Харесай

Tumblr си осигурява разрешение да оспори Coimisiún Na Mean заради нови онлайн мерки

Върховният съд публично даде позволение на уеб страницата за микроблогинг Tumblr да оспори решение за включването му в лист от 10 „ платформи за шерване на видео “, които да бъдат контролирани според нов код за онлайн сигурност.

Tumblr твърди, че „ явно не е “ услуга за платформа за шерване на видео (VSPS) и споделя, че определянето й като такава от Coimisiún Na Mean съставлява неточност в закона. Компанията споделя, че не би трябвало да се слага в една и съща група с платформи като YouTube.

Съдът насрочи чуването на нейния иск против Coimisiún Na Mean, чиито функционалности включват контролиране на онлайн сигурността в щата, до дата през май.

Г-жа Съдия Ниам Хайланд, която даде позволение на американската компания да заведе своя иск за правосъдно преразглеждане против An Coimisiún Na Mean, одобри, че казусът е незабавен.

Съдията сподели, че въпросът би трябвало да бъде изслушан непосредствено след сходно, само че настрана оборване, отправено от друга онлайн платформа, Reddit, против Coimisiún Na M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР