Върховният административен съд разпореди бившият съдружник на Васил Божков -

...
Върховният административен съд разпореди бившият съдружник на Васил Божков -
Коментари Харесай

Вадят бивш съдружник на Божков от т. нар. разширен български списък Магнитски

Върховният административен съд разпореди някогашният съучастник на Васил Божков - Цветомир Найденов да бъде изваден от така наречен уголемен български лист „ Магнитски “. Определението е дефинитивно.

Дни откакто шестима българи, измежду които Божков и Делян Пеевски, бяха глобени по световния закон "Магнитски ", държавното управление направи лист с лица и компании, свързани с тях. Цветомир Найденов, брат му Боян и татко им Стефан желаеха да бъдат извадени от него, защото от близо 2 години са прекратили всякаква бизнес връзки с намиращия се в Дубай Божков. Те са и главните очевидци по следствията, които се водят против него у нас.

Въз основа на предоставените му документи и след информация в Търговския указател, тричленен състав на Върховния администривен съд през днешния ден е установил неналичието на съгласуваност и е постановил Цветомир Найденов да бъде за изключен от листата, поддържан на интернет страниците на Министерство на финансите и на Национална организация за приходите.

В известие до медиите от компанията му за залози предвиждат, че до дни на същите учредения Върховният административен съд ще издави от листата и Стефан и Боян Найденови.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР