Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в

...
Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в
Коментари Харесай

Кой отива на финал в „Хелс Китчън”?

Четирима мъже се спрягат за съществени кандидати за финала в шоуто на Нова тв „ Хелс Китчън ”, твърди „ Уикенд ”. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее в Калифорния, Станислав Димитров от Казанлък и софиянецът Иван Сарамандов. Кой ще завоюва 100-те хиляди лв. от Кухнята на пъкъла, ще стане ясно в средата на май.

Победителят в „ Хелс Китчън ” би трябвало към този момент да е явен за участниците в предаването и техните близки, както и за целия екип на шоуто на Нова тв. 

Финалът от дълго време е сниман и епизодите, които гледаме сега, са на запис. Железни контракти с продукцията задължават всички, които знаят развръзката, да мълчат под опасност от унищожителни неустойки. Но постоянно се намира кой да издаде и най-големите секрети в сходни риалитита, а „ Хелс Китчън ” не прави изключение. Още преди седмици изтече информация, че от тима на звездите короната на най-хубавия готвач щяла да грабне фолк певицата Бони.

Всички дами от редовите играчи в шоуто отпадат още преди полуфинала. Много хора още от в този момент са сигурни, че успеха тази година ще бъде дамска, даже вещаят, че с нея ще се окичи Никол, която е приключила академия „ Льо Кордон Бльо ”, живее в Испания и се е прибрала у нас особено поради кулинарното съревнование. Очевидци, участвали на снимането на един от финалните епизоди, обаче настояват, че тя няма да стигне до края на риалитито. До него се добирали четирима мъже, които готвят за място на финалите, а оттова – и за победа.

Чоткин още на старта на „ Хелс Китчън ” изпъкна като един от любимците на почитателите на формата, макар че понякога залага на ловкост в шоуто, вместо на спортсменска игра. Говори се, че той бил любим на огромния началник в риалитито – Виктор Ангелов.

Дали обаче ще успее да го задържи на своя страна чак до края, ще стане ясно след към 3 седмици, когато е планувано излъчването на финала. Димитър се раздели с обичаната си Симона, с която се срещна в шоуто. Тя отпадна, оставайки осма в класирането на настоящия шести сезон, само че той остана да се бори за победа. Готвачът е прям, че от 2016-а живее в Калифорния, където си е уредил живота и кариерата доста добре. Но се връща в страната ни само поради Кухнята на пъкъла и през цялото време задачата му е единствено една – победа.

Сарамандов се показва добре с готвенето, само че феновете се майтапят, че може сполучливо да конкурира баскетболния треньор Тити Папазов по количество изплакани сълзи в родния ефир. 26-годишният юноша явно мъчно управлява нервите си. А здравите нерви са главно условие към спечелилия в сходно съревнование. Все отново се твърди, че той стига до полуфиналите, а какво се случва по-късно, ще стане ясно доникъде на май. Последният – Станислав, е единственият от четиримата, който понякога прави включвания в обществените мрежи.

Преди дни той е споделил, че пред него стои огромно предизвикателство – ново начало за него, очевидно обвързвано с нов ресторант. Готвачът е посочил нещо като рекламен клип в обществените мрежи.

„ Началото на едно премеждие, което няма последна цел. Не бива да си слагаме последна цел, изключително когато става въпрос за нашето развиване ”, e написал той към видеото.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР