Върховите гейминг изживявания се пренасят на големия екранНовите QLED телевизори

...
Върховите гейминг изживявания се пренасят на големия екранНовите QLED телевизори
Коментари Харесай

Radeon FreeSync навлиза в QLED телевизорите на Samsung

Върховите гейминг преживявания се придвижват на огромния екран

Новите QLED тв приемници на Samsung с размери на екрана от 55 до 82 инча ще поддържат технология FreeSync

AMD и Samsung оповестиха поддръжка на технологията за монитори Radeon FreeSync в новите QLED тв приемници на корейската компания с размери на екрана от 55 до 82 инча. Така гейминг преживяванията могат да се пренесат на ултрашироки екрани с 4K резолюция, освен това с плавна картина без накъсвания, с помощта на адаптивната технология за освежаване на AMD.

Поддръжката на FreeSync за QLED тв приемниците на Samsung е налична за моделите с величина 55-82 инча от сериите NU8000/NU8500. Тя се обезпечава като част от автоматизиран ъпдейт на геймърския режим (Gamer Mode). Актуализациите могат да се открият на формалния уебсайт на Samsung.

Дисплеите, поддържащи технология Radeon FreeSync, оферират съществени преимущества на геймърите, акцентира AMD. Такова, да вземем за пример, е извънредно стабилната, плавна картина – FreeSync синхронизира честотата на освежаване на екрана с кадровата скорост на съвместимите Radeon графични карти за унищожаване на образни дефекти като раздробяване и вибриране на картината и закъснение на реакцията на дейностите на играча.
още по тематиката
Друго преимущество е достъпът до растяща екосистема. AMD продължава да уголемява екосистемата FreeSync оттатък персоналните компютри с поддръжка за FreeSync в конзолите Xbox One S и Xbox One X на Microsoft от началото на март т.г. Технологията FreeSync се поддържа сега от над 250 модела екрани, предлагани от над 20 производители.

QLED екраните на Samsung, с HDR поддръжка на бляскавост от 1000 нита, обезпечават високи честоти на освежаване и ниска инертност при огромен избор на размери на екраните. С тях потребителите могат да разчитат на един екран за всички домашни развлечения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР