Въпросът за толерантността у нас отново влезе в обществената дискусия

...
Въпросът за толерантността у нас отново влезе в обществената дискусия
Коментари Харесай

Гей активист: ВМРО се страхуват от еднополови бракове, искат казарма, за да има мъжественост

 Въпросът за толерантността у нас още веднъж влезе в публичната полемика през последните дни. Приемаме ли другите? Има ли граници, които не трябва да бъдат преминавани?

" България за следващ път беше наклепана като страна, която надали не няма народна власт, че са нарушаване правата на хомосексуалисти, това, че се събарят противозаконни цигански гета депутатът, за това, че не се признават сепаратистки организации ", счита от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов.

По негово мнение това са неща, които страната ни няма по какъв начин да подкрепи и да признае, тъй като това не е правилно. Той беше безапелационен, че у нас всеки човек има права и това е ясно на всички. Ангелов е на мнение, че има неправителствени организации, които се прехранват от това да очернят България, да се борят за някакви несъществуващи права, за трансджендъри, за 36-пол, за еднополови бракове. Това е нещо, което огромна част от нашите политици не поддържат и няма да поддържа, тъй като това нарушава принципите на християнска Европа, счита депутатът.

" Европа е съюз на полезностите. Една от тези ценности е гарантирането на равни права за всички жители в него ", сподели пред Българска национална телевизия Симеон Василев, ръководител на фондация " Глас ". Той изясни, че фондацията фактически се финансира от Европейския съюз, че всичко е транспарантно.

" Аз мисля, че Обединени патриоти има една доста огромна рецесия на неустрашимост ", счита Василев. По негови наблюдения те се опасяват от това дами да им споделят какво да вършат, опасяват се от гей бракове, желаят да вкарат казарма, с цел да има неустрашимост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР