Въпросът за износ на оръжие за Украйна прави управляващата коалиция

...
Въпросът за износ на оръжие за Украйна прави управляващата коалиция
Коментари Харесай

Социалният министър: Изненадващи фактори доведоха до неустойчивост на коалицията

Въпросът за експорт на оръжие за Украйна прави ръководещата коалиция много по-неустойчива, съобщи в Стара Загора министърът на труда Георги Гьоков. Той добави, че за възможен гърмеж в обединението има оптимистичен и скептичен вид, които зависи от решението на Народното събрание.

В съдружното съглашение не са наранени изненадващи фактори като войната в Украйна, а това прави ръководещата коалиция много по-неустойчива, съобщи Гьоков, който означи 1 май в Стара Загора.

" Въпросът с износа за една от страните е доста сериозен и доста провокативен, само че всичко зависи от това какво ще одобри, в сряда мисля ще бъде съвещанието, Народното събрание като решение…Не може да се чака даже ръководителят на Националния съвет на Българска социалистическа партия може да каже оставаме или излизаме от обединението, това ще го решат органите на Българска социалистическа партия ", сподели министърът.

Той още един път акцентира, че досега страната ни не е изнасяла оръжие за Украйна. По думите му, България изнася оръжие за 50 страни, сред които не попадат Украйна или Русия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР