Въпросът стана по-актуален тази седмица, след като Министерството на финансите

...
Въпросът стана по-актуален тази седмица, след като Министерството на финансите
Коментари Харесай

Израелският институт по стандартизация предупреди за опасни излъчвания в електромобилите

Въпросът стана по-актуален тази седмица, откакто Министерството на финансите на Израел разгласи, че страната към този момент няма да купува транспортни средства с бензинови или дизелови мотори и ще трансферира целия си автопарк от към 15 000 държавни транспортни средства на електрическо задвижване до 2025 година

Електрическите транспортни средства ще се употребяват от министри, ръководители на държавни министерства и други високопоставени чиновници, а също по този начин ще бъдат предоставени на затворническата работа и противопожарните служби.

Сега има опасения, че хората, които би трябвало да се возят в тях, би трябвало да стартират да се тормозят, защото съгласно Института за сигурност и стандарти равнищата на експозиция в електрическите транспортни средства могат да доближат десетки милигауси, до момента в който рекомендациите приканват за ограничение на експозицията до най-много 4 милигауса. милигаус дневно.

От института допълват, че производителите на коли не разгласяват данни за радиационните измервания в колите и потребителят не знае какво е равнището на облъчване във всеки от моделите.

Д-р...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР