Въпросът, който битуваше в пространството в последния месец и половина:

...
Въпросът, който битуваше в пространството в последния месец и половина:
Коментари Харесай

Кейт без помощ в домакинската работа след операцията

Въпросът, който битуваше в пространството в последния месец и половина: " Къде е Кейт? ", към този момент не е настоящ. След фиаското със фотографията на принцесата за Деня на майката той се смени на: " Може ли да имаме вяра на Кейт? ".
 Кейт Мидълтън и принц Уилям - на обществено място за пръв път след интервенцията
Усмихната, в положително здраве и с Уилям на разположение - Кейт се завърна

Това е добър знак

За да се оправи със обстановката, принцесата на Уелс ще би трябвало да постави много старания, макар че се намира в сложен в здравословно отношение интервал. Тя въпреки всичко е избрала да съблюдава оповестената политика, че няма да взе участие в публични събития преди Великден.

За сметка на това обаче е забеляна обществено към този момент няколко пъти след фотошоп драмата. Кейт се появи с Уилям на фермерски пазар в Уиндзор, а The Times разгласиха информация, че Мидълтън е идвала няколко пъти в учебното заведение на децата си Ламбрук в последните седмици.
 Снимка 586707

" Кейт беше в Ламбрук, с цел да поддържа децата си ", се споделя в публикацията. От нея разбираме и, че в края на предходната седмица принц Уилям също е бил в учебното заведение, с цел да гледа футболен мач на щерка си принцеса Шарлот.

От това можем да заключим, че за следващ път Кейт Мидълтън показва целите ти - най-важни в живота й са децата й. Това споделя и кралският кореспондент на The Sunday Times Роя Ника. Според нейна информация Кейт и Уилям не употребяват прислуга в дома си в Уиндзор.

" След учебни заведения вкъщи са единствено петимата, като Кейт не употребява готвач и домашна помощница, а сама готви вечерята. "
 Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици
Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици

Защо принцесата трябваше да постъпи друго

Принц Уилям и се реалокираха с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис в Аделаид Котидж в Уиндзор през 2022 година Така двамата се пробват да поддържат допустимо най-нормален живот за децата си без прекомерно публично внимание към тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР