Въпреки загубата с 0:2 от Динамо (Тбилиси), старши треньорът на

...
Въпреки загубата с 0:2 от Динамо (Тбилиси), старши треньорът на
Коментари Харесай

Александър Томаш: Клубната политика в Локомотив е такава, че се продават най-добрите футболисти

Въпреки загубата с 0:2 от Динамо (Тбилиси), старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана удовлетворен след края на контролната среща.

Наставникът на " смърфовете " е на мнение, че би трябвало да има повече инспекции против сходни противници.

Томаш изрази отчаяние от обстоятелството, че " черно-белите " се разделиха с някои от главните си футболисти, само че въпреки всичко ще се съобрази с това решение, защото клубната политика е такава.
 Томаш ще рестартира кариерата на нигериец
Томаш ще рестартира кариерата на нигериец

Въпросният има много сериозен опит в елита на Белгия

" Много съм удовлетворен. Доста действителна преценка може да си създадем след този мач. Динамо (Тбилиси) е тим, който е на приблизително европейско равнище. Ще си вземем нужните поучения. Познавам този жанр и метод на игра, дори не се и тормозя. Искам да има повече такива здрави единоборства. Това е до нрав, мъчно се трансформира.

Всеки един треньор желае положителни футболисти. Ако се появи състезател, който е в нашия бюджет, бихме го привлякли. Не си върша заключения в този момент. Радвам се, че играем контроли против такива противници. Далеч сме от това, което желая да видя от тима. Важно е какво ще покаже тимът, а не какво ще кажа аз.

На въпрос дали Локомотив (Пловдив) ще бъде задоволително конкуретноспособен и напролет без част от главните си футболисти, които напуснаха клуба през зимата, Томаш отговори по този начин:

" Това е моята участ. И в Берое, когато бях, продадоха най-хубавите ми футболисти, в този момент е същото. Това е решение на управлението. Разбирам клубната политика и се преценявам с това нещо ", сподели Томаш.
 Динамо (Тбилиси) подчини Локомотив (Пловдив) в контрола
Динамо (Тбилиси) подчини Локомотив (Пловдив) в контрола

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР