Въпреки въведената временна пътна сигнализация за ремонт на участъка, поставена

...
Въпреки въведената временна пътна сигнализация за ремонт на участъка, поставена
Коментари Харесай

Касапница В Монтана! Джип Падна От Мост, Шофьорът Загина! Семейство С Дете Е В Болница

Въпреки въведената краткотрайна пътна сигнализация за ремонт на сектора, сложена при започване на селото, пенсионерът Ангел М. траял да кара по пътя. Мостът обаче е бил без парапети, възрастният мъж не е видял и джипът е паднал в реката. Той е умрял на място.

" От Монтана до моста има минимум на 10 места забранителни знаци. На влизане в селото има знак - " обход ". Постоянно се нарушават. Никой не се преценява със знаци, с ограничавания и с каквото и да е. Ето - резултатът е под моста ", сподели пред " Конкурент " кметът на Доктор Йосифово Огнян Митов.

В колата са пътували синът, снахата и 9-годишната внучка на водача. Те са превозени в МБАЛ-Монтана.

" Детето е с тежка черепно-мозъчна контузия, майката е с черепно-мозъчна и гръбначно-мозъчна контузия, с фрактура на шийни прешлени. Таткото е също с черепно-мозъчна контузия, само че при него нещата са малко по-добре ", сподели пред Bulnews доктор Красимир Каменов, шеф на отделението по хирургия.

Семейството живее в Съединени американски щати. Вчера те са пристигнали в летище София, където ги чакал 73-годишният Ангел М., с цел да ги прибере в родния Видин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР