Въпреки това, по време на представянето й на екрана светна

...
Въпреки това, по време на представянето й на екрана светна
Коментари Харесай

Dragons Den подложен на критики за популяризиране на друг „неизпитан“ уелнес продукт: BBC прекъсва бизнес представянето с отказ от отговорност „консултирайте се със здравен специалист“, след като беше критикуван за това, че не е проучил внимателно „семена

Въпреки това, по време на представянето й на екрана светна отвод от отговорност, призоваващ феновете да се „ съветват със здравен доктор ", в случай че имат проблеми с пикочния мехур 

Предложенията на компанията Peony обучение, артикули и лекуване за грижа за пикочния мехур, дружно с повишение на осведомеността за здравето на пикочния мехур.

Техният артикул „ воин “ е добавка за подсилване на пикочния мехур, която твърди, че усъвършенства здравината на тазовото дъно за понижаване на течовете и облекчава честото предпочитание за потребност от тоалетна.

Peony сподели на Dragon's: „ Аз съм на задача да наруша табутата за тялото и да изградя напълно нова категория за грижа за пикочния мехур. 2,3 милиарда души по света страдат от проблеми с пикочния мехур.

Тя добави, че превръзките и пелените не „ позволяват главните аргументи за здравето на пикочния мехур “ и твър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР