Въпреки почти безупречната репутация на Кейт, принц Уилям все пак

...
Въпреки почти безупречната репутация на Кейт, принц Уилям все пак
Коментари Харесай

Съперникът на принца: Ето кой е ЕДИНСТВЕНИЯТ мъж, от когото Уилям е ревнувал Кейт Мидълтън

Въпреки съвсем безупречната известност на Кейт, принц Уилям въпреки всичко е ревнувал своята избраничка от доста привлекателния си състудент.



Докато за кралските почитатели късата разлъка на принц Уилям и Кейт Мидълтън години по-късно е нищо повече от отдалечен спомен, детайлностите за това по какъв начин актуалният принц и принцеса на Уелс са прекарали спирането на връзката си - и с кого са били - не престават да будат интерес. И някои те тези хора изплуваха още веднъж.

Връзката на двойката се пропуква през март 2007 година След като се разделила с Негово Височество, госпожица Мидълтън, тогава на 25 години, отишла в Ирландия на отмора с майка си Карол и група другари, надявайки се да напусне Обединеното кралство, преди да се появи новината за раздялата сред нея и Уилям.

Много по-късно Катрин разказва този интервал по следния метод: „ Мисля, че тогава не бях доста щастлива, само че в действителност това ме направи по-силна “. Пресата написа, че двойката се е събрала единствено три месеца по-късно, още през юни 2007 година Това обаче се случва едвам откакто изследват сантименталните си вероятности. И тогава противниците идват на напред във времето.

Известно е, че принц Уилям интензивно поддържа връзка с представителката на английската аристокрация - и сестрата на някогашната другарка на брата на Хари, Кресида Бонас - Изабела Калторп. Кейт също не е губила време и се наслаждавала на приятна компания. Според американския „ Космополитън “, базирайки се на известия в английския вестник „ Дейли Мейл “ от юни 2007 година, Мидълтън се е свързала с някогашния състудент на принца в Итън, наследника на корабен бизнес, Хенри Ропнър.

„ Хенри се радва да бъде с Кейт в този момент, откакто се раздели с Уилям “, споделя източник пред изданието тогава. „ Те излизат и се забавляват. “ Добавя се, че са флиртували доста и „ в този момент откакто е сама, Кейт постоянно се радва на компанията на Хенри. Хенри е доста богат. Той се движеше в кръга на Уилям в продължение на доста години. " Това бил любопитен сюжет за възобновяване на момичето от мъчителна разлъка: пресата твърди, че връзката на двойката не е инцидентна, като се има поради, че принц Уилям излизал с някогашната на Ропнър, Джаки Крейг, малко след тяхната разлъка. На мнозина им наподобява, че такова съвпадане не може да бъде инцидентно, изключително като се има поради какъв брой мъчно било за Мидълтън да се раздели с бъдещия правоприемник на трона.



По-късно, през юли 2011 година, Хенри Ропнър се дами за Наташа Синклер. Тяхната женитба се състояла единствено три месеца след тази на херцога и херцогинята на Кеймбридж - и, което е по-интересно, в наличието на Кейт Мидълтън и принц Уилям.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР