Въпреки опитите на психолозите, 35-годишният мъж остана барикадиран в жилището

...
Въпреки опитите на психолозите, 35-годишният мъж остана барикадиран в жилището
Коментари Харесай

Мъжът, който се барикадира в Люлин, е с множество криминални регистрации

Въпреки опитите на психолозите, 35-годишният мъж остана барикадиран в жилището си от неделя. Полицията отдели региона към блока и остана да дежури. Мъжът тормози своите съседи от години - заплашва ги, атакува с оръжие и изхвърля разнообразни предмети от прозореца, даже печки и газови бутилки, написа.

" Не го познавам персонално. От скоро пребивавам тук, само че от комшиите съм чувал, че постоянно ги тормози, тормози с държанието си. Хвърля всякакви неща от балкона, по деца хвърля, чупи ", показа комшия.

" Вместо да слиза по стълбите, хвърля непотребните материали ", разяснява различен съсед.

Мъжът живее с татко си в общинско жилище. То е отдадено на фамилията с три деца през 1993 година. След развода през 2013 година, бащата остава да живее в него със сина си.

" Проблеми с заплащането на наем нямаме, имали сме едно-две писма за заплащане на разходи на входа, само че откакто сме изпращали предупредителни писма, те са се издължавали ", разяснява началникът на Отдел " Жилищно настаняване " - " Люлин ", Миглена Василева.

Присъствието на полиция и публицисти не притесняваше престъпно проявения мъж и няколко пъти той още веднъж се показваше на прозореца с виковe и закани.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР