Въпреки неуспехите си на семейния фронт Миглена Ангелова след четири

...
Въпреки неуспехите си на семейния фронт Миглена Ангелова след четири
Коментари Харесай

Изловени! Ето Кой Е Новият Любим На Миглена Ангелова, Първи Снимки! Та Това Е С 9 Години По-Младият

Въпреки неуспехите си на фамилния фронт Миглена Ангелова след четири провалени брака не се спря. Мадам „ Искрено и персонално “ сама се похвали, че има нов обичан до себе си. Като дори загатна буквите му – К.П.

Устата журналистка не се гордее, че още веднъж е на крилете на любовта. Самата тя счита, че любовта й е опустошителна, а от време на време се усеща, че даже оглупява.



52 годишната русенка паднала в клопката на любовта през лятото. Тя и нейният обичан предприемача Кузман Принджанов били на отмора в курорта Свет Влас. Там Миглена довършила новата си книга за Големия брат. А ентусиазъм и давал любовника й.

Госпожа Ангелова дори написа посвещение на гаджето си в книгата. А на премиерата й направила дебют на новата си половинка. Кузман Примджанов не парадрал близостта си с авторката. Стоял в компанията на нейни приятелки. Но на тържествената вечеря след събитието не си икономисал ласките към мадам „ Искрено и персонално “.

Бизнесменът се бил образовал по логика на психиката и стопанска система. Но имал пристрастеност към рисковите прекарвания. Преди 13 години взел участие в италиански сериал. Увличал се по високите скорости на автомобилните надпревари, ските и тениса. Но най-си падал по двете си деца – наследник и дребна щерка.

Примджанов не живеел под един покрив с наследниците си и жена си. Но се грижел за тях безрезервно, предват от retro.bg.

Влюбените си дали обет да не обявяват връзката си с цел да не влошат връзките на бащата с децата му. Въпреки това някогашните съпрузи на Миглена Ангелова дефинират любовта й като съдбовна. От където мине журналистката след нея остава съсипия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР