Въпреки неотдавнашното възстановяване на пазара, което предизвика краткосрочни мечи настроения,

...
Въпреки неотдавнашното възстановяване на пазара, което предизвика краткосрочни мечи настроения,
Коментари Харесай

2 криптовалути, които потенциално може да са добра инвестиция през април

Въпреки неотдавнашното възобновяване на пазара, което провокира краткосрочни мечи настроения, средносрочните вероятности пред пазара на криптовалути остават бичи.

Тази смяна провокира внезапно повишаване на сигналите за покупка на криптовалути, показващи мощни фундаментални и механически индикатори.

Значително събитие през тази седмица докара до загуба на над $230 милиарда от общата пазарна капитализация на криптовалутите, което провокира боязън измежду краткосрочните търговци, защото бяха тествани равнищата на поддръжка.

Някои планове обаче съумяха да устоят на волатилността по-добре от други, като резервираха мощните си позиции и резервираха предходните облаги.

Чрез разбор на седмичната топлинна карта на Relative Strength Index (RSI) на CoinGlass и класацията на CoinMarketCap за евентуални сигнали за покупка през април се обрисуваха забележителни криптовалути.

Uniswap

Uniswap ( UNI ) сподели резистентност, като може да се похвали със постоянен седмичен RSI от 67.35, което демонстрира мощ над междинната за пазара.

Въпреки спада от 4.79% на цената през миналата седмица, дневният RSI на UNI остава безпристрастен на равнище 49.22, което евентуално демонстрира равнища на поддръжка.

Като водеща децентрализирана борса, построена върху Етериум ( ETH ), гъвкавостта на Uniswap в голям брой EVM вериги я нарежда удобно измежду пазарните промени. Забележително е, че оповестяването на токенизационния фонд на BlackRock с първична инвестиция от $100 милиона способства за пазарното показване на UNI.

Near

Near Protocol ( NEAR ) също показва мощ, изкачвайки се в класацията на CoinMarketCap, с цел да си обезпечи 19-та позиция с пазарна капитализация от $7 милиарда. Въпреки загубата от 19% през седмицата, NEAR поддържа мощен седмичен RSI от 68,91, като сега се търгува за $6.67.

Позициониран като конкурентен блокчейн от първи пласт за Web3 и DeFi, Near Protocol натъртва на мащабируемостта и достъпността за разработчици.

Въпреки това, като се има поради волатилният темперамент на криптовалутите, вложителите би трябвало да демонстрират нерешителност и да организират задълбочени изследвания, преди да вземат капиталови решения. Въпреки че сигналите за покупка могат да демонстрират удобни условия, измененията в пазарната динамичност могат да обезсилят тези сигнали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР