Въпреки неотдавнашната волатилност и мечите настроения, Dogecoin (DOGE) показва обещаващи

...
Въпреки неотдавнашната волатилност и мечите настроения, Dogecoin (DOGE) показва обещаващи
Коментари Харесай

Dogecoin може да е на път да обърне тренда – какво да очакваме?

Въпреки неотдавнашната волатилност и мечите настроения, Dogecoin (DOGE) демонстрира обещаващи признаци за евентуалните вложители, съгласно крипто анализатора Али Мартинес.

В обява от 30 юни Мартинес уточни, че знакът TD Sequential на тридневната графика на Dogecoin демонстрира сигнал за покупка, което допуска вероятен поврат на тренад.

Мартинес акцентира смисъла на този сигнал, който демонстрира капацитет за отскок, тласкащ DOGE към по-високи ценови равнища, по-специално насочвайки се към сериозната граница от $0.15.

Анализът на тридневната графика разкрива скорошен низходящ тренд за Dogecoin, маркиран от поредност червени свещи от средата на юни до края на месеца. През този интервал DOGE спадна от почти $0.17 до под $0.13.

Въпреки това, измежду спада, на графиката се появи зелена стрелка, сигнализираща за евентуални благоприятни условия за покупка. Този механически знак, TD Sequential, се употребява необятно за идентифициране на евентуални пазарни обрати, като нормално планува възходящо придвижване, обхващащо от един до четири тридневни свещника.

От към 7 юни насам DOGE се намира в мечи тренд, характеризиращ се с поредни червени свещи, показващи резистентен напън за продажби. До 24 юни DOGE краткотрайно откри поддръжка покрай равнището от $0.12.

Непосредственото предизвикателство пред DOGE е превъзмогването на съпротивата при равнище $0.13. Успешното превъзмогване на това равнище би могло да удостовери сигнала за покупка и да проправи пътя за по-нататъшни облаги. Ако бичият подтик се резервира, идващото значимо затруднение се намира на $0.15 – равнище, което преди този момент е служило както за поддръжка, по този начин и за опозиция.

В вероятност, в случай че DOGE успее да резервира възходящата си траектория, евентуално може да се насочи към по-високи ценови цели, в това число $0.17, където по-рано през юни стартира първичният низходящ тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР