Въпреки нашите многократни предупреждения, че само ще увеличат хаоса и

...
Въпреки нашите многократни предупреждения, че само ще увеличат хаоса и
Коментари Харесай

Христо Иванов: И гласуването с хартия, и гласуването с машина са под огромна въпросителна

" Въпреки нашите многократни предизвестия, че единствено ще усилят хаоса и недоверието в предизборния развой, хартиената коалиция с безусловно неразбираем дебелоглав забърка тази каша ". Това сподели съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов в bTV.

" Тръгнаха със поръчката, че сякаш ще покачват доверието и сякаш ще дават други възможности, на процедура сложиха и гласуването с хартия, и гласуването на машина, под голяма въпросителна, създавайки безреден и непредсказуем развой “, добави той.

Според него активизацията на търговците на гласове и брокерите е безусловно разумна, тъй като връщането на хартията безусловно предсказуемо е отворила този престъпен пазар.

" С акцията " Ти броиш “ прозоваваме и вашите фенове да се причислят към нея – намираме покровители, пазители на вота, които ще подсигуряват честността на гласовете за всяка партия. Не ги питаме за кого ще гласоподават. Който желае да посвети един ден, с цел да подсигурява правото на народна власт, е добре пристигнал. Правим образования “, уточни Христо Иванов.

" Най-голямата гаранция е една - хората всеобщо да гласоподават. Тогава се потапят всички операции. Парламентът е сърцето на държавното ръководство и в случай че то е болно, няма по какъв начин другите детайли да са в положително положение. Огромен брой регулатори изпадат в положение на изтекли мандати и непопълнени бройки ", заключи съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР