Въпреки нарушенията, БСП постигна положителни резултати.Ръководителят на Делегацията на българските

...
Въпреки нарушенията, БСП постигна положителни резултати.Ръководителят на Делегацията на българските
Коментари Харесай

Петър Витанов запозна колегите си в Брюксел с нередностите на местния вот в България

Въпреки нарушаванията, Българска социалистическа партия реализира позитивни резултати.
Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов срещна Групата на социалистите и демократите с нередностите на провелите се локални избори в България.

Той показа и персоналните си усещания, защото взе присъединяване в акциите в няколко района. Според него, изискванията, в които са се провели тези локални избори, са свързани с невиждан напън, пазаруване на гласове и измами при отчитане на резултатите.

П. Витанов напомни и понижената на един лев държавна дотация за политическите партии, което в допълнение е затруднило българската левица. Въпреки това, по думите му Българска социалистическа партия е спечелила изборите в 59 общини, 4 регионални града, а също по този начин е нараснала броя на своите общински съветници и поддръжката си по отношение на 2015 година

„ След няколко извънредно сложни години в локалната власт, Българска социалистическа партия направи крачка в вярната посока към връщане на доверието на ляво мислещите и прогресивни хора в страната “, приключи Витанов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР