Въпреки договорката между новосформираната коалиция между Демократична България и Продължаваме

...
Въпреки договорката между новосформираната коалиция между Демократична България и Продължаваме
Коментари Харесай

Радостин Василев: Има по-достойни за председател на НС от Росен Желязков, например Десислава Атанасова

Въпреки сделката сред новосформираната коалиция сред „ Демократична България ” и „ Продължаваме Промяната ” и ГЕРБ-СДС за избор на Росен Желязков за ръководител на Народното събрание, Радостин Василев не поддържа предлагането в Народно събрание. Той дефинира акта като персонално решение и акцентира, че гласът му по този начин или другояче не е бил решителен.



Казвам, че може би имаше по-достойни в ГЕРБ от Росен Желязков и че аз бих избрал различен претендент – да вземем за пример Десислава Атанасова. Това сподели в студиото на NOVA „ Здравей, България ” депутатът от ПГ на ПП-ДБ. По думите му тя е най-подготвена от първата политическа мощ в Народното събрание.

Василев отхвърли да е коментирана лидерска среща сред Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов. Вероятно ще има такава, само че не е закрепено по кое време, изясни националният представител. Той напомни поръчките на ПП-ДБ, че няма поддържат нито кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС, нито с тяхно присъединяване. Всякакво присъединяване – и политическо, и експертно. Под никаква форма, безапелационен беше Радостин Василев. На масата за законодателната рамка те неведнъж поставяха въпроса за държавно управление и ние неведнъж им казвахме, че сме там, с цел да приказваме за законите, уточни някогашният народен представител от Има Такъв Народ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР