Въпреки че здравните власти призовават мерките, наложени заради COVID-19 да

...
Въпреки че здравните власти призовават мерките, наложени заради COVID-19 да
Коментари Харесай

Спазват ли се мерките заради COVID-19 на брифингите в МЗ?

Въпреки че здравните управляващи приканват ограниченията, наложени поради COVID-19 да се съблюдават, самите те не го вършат. Доказателство за това са брифингите, които се организират към този момент всеки четвъртък в постройката на Министерство на здравеопазването, където публицисти и оператори безусловно са наблъскани.

Дистанцията от 1,5 метра, за която непрекъснато приказват управляващите, няма. Единствено е реалност, че всички представители на медии прецизно са с маски.



Снимка: NOVINI.BG

Днес точно поради това изчезнало разстояние и неспазването на всичките ограниченията, наложени поради епидемията от ковид министърът заяви, че контролът се ускорява и ще бъде денонощен.

В седмиците, когато учени твърдяха, че не е чак по този начин инфектиран COVID-19, само че въпреки всичко е рисков и чужд за лекарите, брифингите бяха в постройката на ВМА, а след това и в Министерски съвет, а през днешния ден, когато всички настояват, че заразността му е извънредно огромна, те се организират в дребна зала в Министерство на здравеопазването.



Снимка: NOVINI.BG

Екипът на NOVINI.BG приканва всички да бъдат виновни и да съблюдават ограниченията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР