Въпреки че Украйна спечели безкомпромисно тазгодишното издание на конкурса "Евровизия",

...
Въпреки че Украйна спечели безкомпромисно тазгодишното издание на конкурса "Евровизия",
Коментари Харесай

Въпреки победата: Украйна няма да бъде домакин на Евровизия 2023

Въпреки че Украйна завоюва безкомпромисно тазгодишното издание на състезанието "Евровизия ", тя няма да бъде хазаин на шоуто през 2023 година Известно е, че всякога събитието се организира на територията на страната, която е победила предходната година. Уви, тази традиция ще би трябвало да бъде нарушена през идната година поради продължаващата война в Украйна.

В момента уредниците изследват дали е допустимо "Евровизия " да бъде извършена във Англия, която остана на второ място. От състезанието разгласиха публично изказване, което гласи:

The has issued the statement below regarding the hosting of next year’s Song Contest.

Find it online here
— Eurovision Song Contest (@Eurovision)
"След успеха на Украйна в „ Евровизия “ през май, Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) анализираше вариантите за семейството на надпреварата през идната година дружно с публичния оператор на страната – UA:PBC. Той към този момент е приемал събитието през 2017 и 2005 година В известна традиция се трансформира спечелилият да семейства състезанието през идната година, само че изпълнявайки избрани критерии като сигурността на публиката, участниците и всички сътрудници.

Предвид продължаващата война от началото на съветската инвазия, EBU се съветва със експерти от трети страни. „ Евровизия “ е една от най-сложните за осъществяване ТВ-продукци в света – нужни са хиляди хора, както и целогодишна подготовка. След справедлив разбор, с надълбоко страдание оповестяваме, че поради актуалните условия, критериите не могат да бъдат изпълнени от украинския публичен оператор ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР