Въпреки че тази сутрин премиерът Бойко Борисов поиска оставката на

...
Въпреки че тази сутрин премиерът Бойко Борисов поиска оставката на
Коментари Харесай

Кметът на Хасково Добри Беливанов заяви, че няма да подава оставка

Въпреки че тази заран министър председателят Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Хасково Добри Беливанов, той съобщи, че няма да я подаде. Той добави, че е член на ГЕРБ и не счита да се дистанцира от партията. Във връзка с обвиняванията от Българска социалистическа партия за роднинските назначения без състезания в общинската администрация, Беливанов акцентира за Българска национална телевизия, че в този момент за всички длъжности ще бъдат извършени почтени и транспарантни състезания.

 © Българска телеграфна агенция Добри Беливанов, кмет на община Хасково: Аз съм определен от Хасково, имам ангажимент към моите съграждани и имам желание да си ги извърша. Не тичам от отговорност.
Българска национална телевизия: Значи ли това, че оставате кмет на Хасково в идващите две години?
Добри Беливанов, кмета на община Хасково: Естествено, това значи.
На въпрос дали ще се дистанцира от партия ГЕРБ, Добри Беливанов отговори, че не е изключен от партията.
Добри Беливанов, кмета на община Хасково : Аз съм от партия ГЕРБ, не съм изключен, член на ГЕРБ съм. Аз съм в тази партия, поради господин Борисов, само че Хасково ме избра.
Добри Беливанов добави, че до края на седмицата ще излязат състезанията в общината.
Добри Беливанов, кмет на община Хасково: Да ще бъдат оповестени, сега работят върху тях, до края на седмицата ще излязат. Искам да бъдат транспарантни, тука да работят хора, които да милеят за Хасково.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР