Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник

...
Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник
Коментари Харесай

Мис България се сваля с друг

Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския правоприемник Стивън Роуз, носителката на короната реши буйно да пофлиртува с грациозен юноша . Двамата се бяха усамотили на едно от вип сепаретата по време на състезанието " Мис Плеймейт ". Тами и мистериозният мъж си шушукаха и гугуткаха на воля, без никой да ги тормози, видя HotArena.

Младежът бе много настойчив и непрекъснато се опитваше да разсмее Мис България. Тамара от своя страна не отлепяше взор от мъжа до нея и се кикотеше като малко момиче на приказките на хубавеца. Двамата отпиха по няколко глътки шампанско, с цел да издигнат настроението още повече. Миската постоянно си пипаше косата, което е знак, че има нещо към момчето и сигурно й се желае да пофлиртува.

Когато Тами бе оставена на няколко пъти от младежа, тя нервно си ровеше из телефона. Щом мъжът се върнеше при нея, тя на мига оставяше мобилното устройство и сладките им приказки продължаваха на момента.

Тамара и мачото нямаха самообладание да схванат коя хубавица ще грабне влиятелната купа " Мис Плеймейт ". Щом уредниците оповестиха, че това е Нора Недкова, двамата се изправиха на крайници и започнаха да приветстват победителката. След края на купона Тамара и мистериозният юноша излязоха дружно от заведението, само че се разделиха при входа му. Мъжът пожела лека вечер на Мис България и й изпрати въздушна целувка, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР