Въпреки че се говореше, че Том Маркъл – бащата на

...
Въпреки че се говореше, че Том Маркъл – бащата на
Коментари Харесай

Бащата на Меган ще я заведе до олтара

Въпреки че се говореше, че Том Маркъл – бащата на Меган Маркъл живее в самотност и няма да заведе щерка си до олтара, въпреки всичко се оказа, че той ще съблюдава традицията. 73-годишният Том ще напусне уединението си в Мексико, с цел да е част от най-радостния ден в живота на щерка си.

Той ще прелети във Англия за 19-и май, когато Меган ще подписа брак с принц Уилям, написа OK Magazine.

Според изданието, Том бил доста благополучен, че щерка му се усеща добре. Просто понася тежко известността и се старае да е надалеч от медийните прожектори, споделя непосредствен до фамилията.

И макар че Меган Маркъл и принц Хари са дружно към този момент от много време, до този миг Том още не се е запознавал с бъдещия си шурей, само че има лично мнение за него. По думите на източника, той харесва Хари и смята, че е благородник и с неспокойствие чака сватбата.

Затова пък майката на булката – 61-годишната Дория, към този момент се е срещала с Хари по време на спортно съревнование на ветераните Invictus Games в Торонто.

Въпреки че родителите на Маркъл са разведени и не се намират в положителни връзки, актрисата желае и двамата да участват на сватбата ѝ.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР