Въпреки че поведе листата в Кърджали, Ахмед Доган не успя

...
Въпреки че поведе листата в Кърджали, Ахмед Доган не успя
Коментари Харесай

„Движение за права и свободи - Ново начало” победи АПС в Кърджали

Въпреки че поведе листата в Кърджали, Ахмед Доган не съумя да пребори сегашния кмет на града Ерол Мюмюн, който застана отпред на листите на „ Движение за права и свободи - Ново начало ” за парламентарния избор.

В региона обединението към Делян Пеевски завоюва с 41.28%. От „ Алианс за права и свободи - АПС ” остават втори с 38,58%.

Само преди година Мюмюн завоюва кастинга на Доган и по този начин влезе в борбата за кметския стол. Година по-късно двамата станаха съществени съперници в Кърджали.

На този стадий от локалните структури на „ Алианс за права и свободи ” отхвърлят коментар. Малко преди среднощ обаче първи реакции имаше от щаба на „ Движение за права и свободи - Ново начало ”.

Ерол Мюмюн разгласи, че партията му е подготвена на разговор за ново държавно управление и беше безапелационен, че макар успеха, ще се откаже от мандата и ще остане кмет на града.

„ Изговориха се доста неистини, че ще се стопират пенсиите, помощите, че ще се лишават поданства. Тези неистини са от хората, които се отделиха. „ ДПС-Ново начало ” е подготвена да ръководи с всяка партия, която има съпоставимост на нашите хрумвания и стратегия, когато е в полза на жителите. Не мога да отговоря дали е вероятен разговор с „ Алианс за права и свободи – АПС ” и при какви условия ”, изясни Мюмюн, представен от.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР