Въпреки че официално вече настъпи пролетта и март месец ни

...
Въпреки че официално вече настъпи пролетта и март месец ни
Коментари Харесай

С намалени цени и обработени ски писти Мальовица привлича любителите на зимните спортове и през март

Въпреки че публично към този момент настъпи пролетта и март месец ни подарява чудесни слънчеви дни, положителната вест за всички фенове на зимните планински спортове е че към момента има места в планината, където условия за ски и сноуборд са идеални.


Едно от тези божествен кътчета, намиращи се в невероятната Рила планина, с напълно отворена ски зона и промоционални цени на ски картите е извънредно добре развиващият се през последните години курортен комплекс Мальовица. Невероятното планинско местенце се намира на към 80 км от центъра на Столицата и на 140 км от центъра на Пловдив.


„ През месец март цената на ски картата в Мальовица за дете или лица над 65 години е скромните 15 лв. за целия ден, а за искащите за зимни спортове сред 18 и 64 години е едвам 25 лв., което смятам, че е извънредно добра цена за отличните условия на пистите, които поддържаме, макар че сме в края на месец март и сезонът за жалост е към своя край. “ Това съобщи Мартин Ицов от управата на курортен комплекс Мальовица.


Той означи още, че разполагаем на всички посетители на курорта са образователният плац „ Меча поляна “, разполагащ със модерна гумена ски лента за по-бързо напредване на занапред навлизащите в зимните спортове, както и няколко ски писти с друг надолнище, подобаващи, както за начинаещи, по този начин и за напреднали скиори и сноубордисти.


От управата на курорта оповестиха, че с изключение на понижените цени за потребление на ски зона „ Мальовица “, до края на месец април са в действие и нови по-ниски цени за хотелско настаняване в някой от двата, неотдавна ремонтирани хотели, които допълват чудесно приятното преживяване във високопланинския курорт, намиращ се в подножието на емблематичния връх Мальовица.


Мартин Ицов обърна внимание, че Мальовица не е планински курорт само за феновете на зимните спортове. Той означи, че търсещите успокоение и релакс, могат да се отдадат на безгрижни занимания, отпускайки се в съвременен и напълно нов Релакс център или да почетат книга с чаша топъл чай и прелестна панорама в най-високо разположеният в страната музей – Музеят на Алпинизма, който се намира в хотел Алпинист, помещаващ се в емблематичната за времето си постройка на ЦПШ Мальовица.


„ Грабвайте ските още този уикенд и Ви чакаме на Мальовица! Планината е най-подходящото място, където да презаредите батериите в почивните дни “, прикани Мартин Ицов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР