Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от

...
Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от
Коментари Харесай

Край на идиличната любовна история на Мария Игнатова и Нойзи?

Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от идилично, проблемите посред им почнали много преди попадането на Нойзи в ареста, защото той от много време бил притеглен от чашката, само че около свадите с жена му напълно се пропил.

Макар в този момент да се опитвал да се откаже от нездравословния си табиет, Игнатова му е гневна, тъй като с тази си изцепка, изложил и нея. Това пък предиздвикало русокоската в последно време да стартира да се замисля все по-сериозно за бракоразвод. Изчаквала единствено ситуацията малко да се успокои, с цел да може да вземе допустимо най-правилното решение.

 

Припомняме, че тя подписа брак с Нойзи точно на рождения си ден тъкмо преди 2 години в с. Житен, покрай София. Сватбата им бе в доста стеснен другарски кръг, а след нея съпрузите заживяха в просторната й къща в столичния квартал „ Драгалевци “. По всичко проличава обаче, че идилията сред съпрузите е била единствено привидна.

 

Мълвата носи, че Мария била тази, която изкарвала повече пари и това асъдействало за спомагателни търкания посред им. Макар към днешна дата да не се изявява на екран, Игнатова към момента поема задължения като водеща на разнообразни събития, изявява се и като инфлуенсър, и взе участие в редица рекламни акции.

 

Тя се тормози, че имиджът й е потърпевш съществено след пиянската изцепка на Нойзи и чака ползата към нея да намалее доста. За никого не е загадка, че тя има и още един провален брак зад тила си с предприемача Петко Димитров, от който има наследник в тийнейджърска възраст – Виктор. Той живее главно с татко си.

 

Макар да изкараха осем години, с Димитър Рачков по този начин и не съумяха да стигнат до олтара. А с Ивайло се познавала доста преди да станат двойка.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР