Въпреки че Меган Маркъл така и не запозна сина си

...
Въпреки че Меган Маркъл така и не запозна сина си
Коментари Харесай

Меган и Хари мислят за жилище в Лос Анджелис

Въпреки че Меган Маркъл по този начин и не срещна сина си Арчи със своя татко и с другите си родственици, херцогинята на Съсекс държи детето ѝ да има близки връзки със своята баба и нейна майка – Дория.

Така стана ясно, че тогавашната звезда от сериала Костюмари и принц Хари имат намерение да си купят дом в Лос Анджелис, с цел да може първородният им правоприемник да вижда по-често своята баба – Дория, оповестява The Sun.

„ На всички ни е известно, че Меган е доста близка със своята майка. Дория е доста значима и неотменна част от живота на Арчи, по тази причина вероятно херцозите се замислят да си купят жилище в Лос Анджелис. Те могат да вървят там по време на ваканциите и да изкарват време дружно с Дория “, написа сътрудник на изданието.

До появяването на Арчи Дориа бе в Лондон, а откакто се роди бебето, тя оказва помощ за новороденото.

От известието излиза наяве, че Хари и Меган ще изкарат повече време в Съединени американски щати, тъй като принцът дружно с телевизионната водеща Опра Уинфри възнамеряват да снимат документален сериал, в който да задават въпроси за психическото здраве на хората.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР