Въпреки че мъжете никога не биха си признали – те

...
Въпреки че мъжете никога не биха си признали – те
Коментари Харесай

И мъжете имат нужда от грижа и любов! Дами, отнасяйте се добре с тях

Въпреки че мъжете в никакъв случай не биха си признали – те обичат, когато половинките им ги глезят и обгръщат с внимание. Как една жена би трябвало да се отнася към мъжа е решителен фактор за здрава връзка.

Както мнозина биха споделили: любовта се гради, а не се намира! Незабавното привличане е бързо, интензивно и искрящо, само че привличането ще избледнее и методът, по който обичате някого, и методът, по който те обичат вас, ще останат.

Как да се отнасяте с мъжете

Оценявайте приликите, само че уважавайте разликите

Един решителен фактор, когато става въпрос за това по какъв начин дамата би трябвало да се отнася към мъжа, е осъзнаването, че мъжете и дамите са два изцяло разнообразни вида хора.

Най-добрият съвет за връзка, който евентуално мога да ви дам, е да прегърнете тези разлики. В една връзка напъните, уважението и правата сигурно би трябвало да бъдат равни, само че тук равенството свършва.

Оставете мъжа да прави каквото желае (забележете: единствено когато става въпрос за неговите ползи, упоритости и хобита). Важността на тази стъпка е забележителна, защото тя директно ще повлияе на някои други способи за вярното им отношение, като липса на ревнивост, общо почитание, осъзнаване на нуждата от време сами и така нататък

Емоционални разлики – мъжете като скривалища под накриво самочувствие

Всеки от нас е друг, само че има някои общи правила и поведенчески модели, присъщи за мъжете и дамите. Жените са известни с това, че плачат, смеят се и като цяло жестикулират по-често. Напротив, мъжете постоянно се крият под накриво самочувствие.

Мъжкият стандарт разрешава изложение на усеща, свързани най-вече с яд, недостижимост и експанзия. Този израз постоянно се постанова, тъй като мъжете не желаят да се усещат унизени и „ слаби “. Но ние, дамите, знаем, че това е единствено маска, с цел да прикрият уязвимата си страна, тъй като те съществуват!

Добрият мъж постоянно ще демонстрира страстите си, само че тези, които не го вършат, не са безусловно неприятни. Вашата задача е да му отделите време, да бъдете търпеливи и да имате верния метод.

Без почитание няма обич

Взаимното почитание е ключът към здравите взаимоотношения. Какви са другите способи да покажете почитание към вашия мъж? Вслушвайте се в възприятията му. Уважавайте неговите ограничавания. Насърчавайте ги в неговите пристрастености. Комуникацията e ключът към същинското почитание.

Дефиницията на всеки за пренебрежение е друга. Има обстановки, в които може да извършите някои скромни дейности на пренебрежение, само че даже не сте наясно с тях. Например, може да сте човек, който не задава прекалено много въпроси. Това не значи, че не се интересувате от неговите истории и живот. Вашата позиция е, че в случай че нещо е значимо, той самичък ще ви го каже.

Той обаче не осъзнава това и го счита за форма на пренебрежение. Ето за какво връзката е основна! За да го почитате, би трябвало да го познавате! Когато му показвате тези прояви на почитание, можете да очаквате единствено почитание в подмяна.

Честна връзка = Добра връзка

Честността е добра, само че от време на време може и да ви навреди. За да бъдете по-добър сътрудник, би трябвало да намерите вярното съответствие. Първо, би трябвало да обсъдите с колегата си по какъв начин той дефинира честността. Да сте откровени с колегата си по отношение на вашето местонахождение, вашето минало или вашите терзания и неустановеност се възприема от някои като почтено. За други обаче да си почтен значи постоянно да приказваш истината, даже в случай че това може да ядоса или разстрои половинката ти.

Някои може да харесат този подход; други обаче могат да бъдат пренаситени с непрекъсната рецензия. И по този начин, първата стъпка е още веднъж: връзка! Помислете преди да говорите и преценете резултата от своята почтеност. Взаимното доверие е нещо, към което би трябвало да се стремите. Научете по какъв начин да изслушвате вашата половинка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР