Въпреки че Лейбъристката партия спечели последните избори, Австралия остава агресивен

...
Въпреки че Лейбъристката партия спечели последните избори, Австралия остава агресивен
Коментари Харесай

Деклан Хейс: Австралия преследва китайския дракон

Въпреки че Лейбъристката партия завоюва последните избори, Австралия остава нападателен питбул на НАТО в южните морета, написа Деклан Хейс.

Веднага щом Лейбъристката партия си възвърна властта, Пени Уонг, техният нов външен министър, както ясно демонстрира този брифинг в Белия дом, потегли да преследва китайския змей, четейки закона за протестите на QUAD на Фиджи и другите други дребни страни, които са осеяли тези големи океански територии.

Следващата спирка беше Хониара, столицата на Соломоновите острови, които имаха наглостта да работят като самостоятелна нация, каквато са.

Когато Хониара прекъсна връзките си с Тайван и мина на честност към Пекин през ноември 2021 година, сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ подпалиха огромна част от Китайския квартал, което накара премиера Манасе Согаваре да изиска помощ от Австралия според двустранния контракт за сигурност от 2017 година, който Хониара подписа с Канбера. Когато тази помощ не беше идна, Пекин пристигна да свърши това.

Решителността на Китай да отбрани всички поданици на Соломоновите острови е значима на редица фронтове. Настоящият про-активизъм на Пекин е в внезапен контрастност с по-ранните синофобски изнасилвания и убийства в Индонезия от подкрепяни от Австралия екстремисти, които останаха без отговор. Китай алармира, че тези дни към този момент са отминали.

Със Соломоновите острови, скачащи от кораба, който преди малко напусна, единствено Белиз, Гватемала, Хаити, Светия трон (Ватикана), Хондурас, Маршаловите острови, Науру, Палау, Парагвай, Сейнт Китс и Невис, Сейнт Лусия, Сейнт Винсент и Гренадини и Тувалу остават да признават Тайван. Тъй като няколко от тези страни са в южната част на Тихия океан, чичо Сам счита, че неговото австралийско овчарско куче не си прави работата по поддържането на тези агнета в ред.

Работата на Пени Уонг е да изрита островитяните от Южното море, като излъже, че Австралия има гръбнак и че затова те би трябвало да си знаят мястото.

Въпреки че самата Уонг е малайзийска " християнска " лесбийка, която е имала няколко деца посредством ин-витро, Бог знае какво мислят от нейното будистко семейство, по-широкото китайско семейство или положителните хора от Южните морета от този доста неповторим модел за подражателство.

Австралия, американският питбул, би трябвало да задуши няколко заинтригувани страни тук. Едната са французите, които неотдавна бяха излъгани в договорката си за атомна подводница.

Следващата е събуденият китайски змей, който отхвърля вековния си позор, като пази и предизвиква интернационалните си ползи.

След това са островите в Южно море, които в отминали дни са били излъчени от една имперска мощ на друга, като толкоз доста колониални движимости, за експлоатиране.

Начинаещият съюз на Хониара с Пекин демонстрира, че тези дни са свършили и цялото право на Австралия и неините будистко-китайските лесбийки, няма да промени това ни на йота. Тихият океан, обратно на империалистическия им звук, не е задния двор на Австралия и не е единственият запас на Нова Зеландия, Съединените щати или която и да е друга империалистическа мощ от Петте очи.

Австралия и нейният киви асистент би трябвало да преодолеят егото си и да пораснат. Те се преструват, че са част от Азия, само че постоянно се сплотяват със своите английски и американски господари, с цел да покорят Азия и южните морета.

Докато принадлежат към Петте очи, AUKUS и QUAD, те имат също толкоз малко заем на доверие по този въпрос, както и техните рупори в BBC, Brookings Institute, Economist, Foreign Policy и Guardian, когато бълват лъжите на НАТО за всичко това.

Австралийците приказват за тиранията на дистанцията, по какъв начин отдалечеността им от английския им кораб-майка е изкривила мозъците им. Те са употребявали това като някакво опрощение, с цел да оправдаят своите военни закононарушения в чужбина, които се простират от Втората бурска война до техните акции в Папуа Нова Гвинея, Виетнам, Тимор, Ирак и Афганистан, където са имали непрекъснато нежелано досие на убийства на пандизчии в спорове, в които нямаха право да вземат участие.

Подобно на техните английски и американски господари, ужасяващите вътрешни и задгранични достижения на Австралия не ги тревожат нито капка, както и тяхното срамно политическо завещание, в което Гоф Уитлам, техният единствен напредничав водач беше уволнен по волност на представителя на кралицата в континента-държава.

Културната нечистотия в Австралия не се е трансформирала след уволнението на Уитлам от MI5 през 1975 година Настоящият министър-председател Антъни Олбанезе, чиято лична история е колоритна като тази на Пени Уонг, се допуска, че ще бъде новата метла, която ще почисти проблемите на Австралия, в това число техния фашизоиден отговор на блокирането поради Ковид-19.

Въпреки предходните му изказвания от името на политическия пандизчия от AUKUS Джулиан Асандж, не очаквайте смяна там. Можете да пренебрегнете разсъжденията на Джон Пилджър и други вкаменелости осита по този въпрос, защото Австралия, която разреши на Англия да взриви нуклеарни бомби в Южна Австралия през 50-те години („ никой не живее там, единствено някои туземци “) не е самостоятелен артист, само че е, както акцията на Асандж при предходното държавно управление на Австралия ясно сподели, васалната страна, каквато постоянно е била.

Кампанията на Асандж, сходно на самата Австралия, лети единствено на едно крило. Страни като Русия и Китай не могат да бъдат призовани за помощ, защото това може да се опълчи на израелския актив Прити Пател, в чиито ръце в този момент номинално е ориста на Асандж.

Но това е същата каскада, която Пени Уонг прави в Южните морета, на чиито хора се споделя да се доверяват на благородната благосклонност на AUKUS, които в никакъв случай не са били точни стрелци.

Въпреки че казусът с Джулиан Асандж е подигравка на правораздаването, Австралия също преследва дракона от името на своите господари.

Решението на тези проблеми е във властта на хората, хората на Китай, Фиджи, Гуам, Соломоновите и Маршаловите острови и на всички места другаде, където Австралия и нейните бандити съдружници се постановат.

Жителите на Соломоновите острови не се нуждаят от пениуонгове или сюзиуонгове като техни модели за подражателство. Те не се нуждаят от лекции, а от надеждни сътрудници, сътрудници на самодейността „ Един пояс, веднъж “ като Китай, които могат да им дадат светлото бъдеще, освободено от оковите и спирачките на предишното, което заслужават.

Що се отнася до австралийката Пени Уонг, в случай че тя не може да направи нищо за Джулиан Асандж, тогава тя не може да направи нищо за народите от Южните морета, които би трябвало да повярват не в малайзийско-християно-будистко-австралийски лесбийки, а в Китай и неговите говорещи непосредствено и право сътрудници.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР