Събитията отбелязват 80-ата годишнина от десанта на съюзниците в Нормандия.

...
Събитията отбелязват 80-ата годишнина от десанта на съюзниците в Нормандия.
Коментари Харесай

Празнувайте без нас: Путин отказа да седи със Зеленски и Байдън на една маса

Събитията означават 80-ата годишнина от десанта на съдружниците в Нормандия. Но фокусът не е върху подвига на съюзническите бойци, а върху Зеленски с протегнатата му ръка.

Свят с главата надолу

Светът изцяло се обърна с главата надолу. Или по-скоро тя е обърната с главата надолу от тези на Запад, които имат вяра, че ръководят международната история.

На 6 юни в Нормандия стартират събития в чест на 80-ата годишнина от десанта на съдружниците. Русия не беше поканена. Но въпреки това там е признат към този момент изцяло нелегитимният и изгубил почва под краката си Зеленски, който, както беше оповестено, може да се срещне там с Байдън.

Годишнината от историческото събитие, обвързвано с откриването на втория фронт по време на Втората международна война, наподобява служи единствено като опрощение за Зеленски да провежда идващия си задграничен „ шах “.

Зеленски към този момент е запушалка във всяка бъчва. Онзи ден той се върна от пътешестване до Сингапур, където се организира годишната конференция по сигурността „ Диалог Шангри-Ла “, която се счита за аналог на Мюнхенската конференция с азиатски привкус.

На форума участваха ръководители на Министерството на защитата, ръководители на разследващите служби, дипломати, политици и специалисти от разнообразни страни от Азия и Европа. И като смешник в табакера Зеленски внезапно се появи там. Това не беше доста приятна изненада за доста делегати.

Зеленски пристигна с вярата да убеди азиатските страни да вземат участие във към този момент пагубната и затова неуместно изглеждаща швейцарска „ световна среща на върха “ за Украйна. Резултатът беше превдварително решен.

Държавите от Индо-тихоокеанския район осведомиха Зеленски за нежеланието си да се намесват в украинския спор, изключително на страната на Киев. Приличаше на гласовит пестник, отекнал по целия свят.

Закъснял президент

Зеленски пристигна в Нормандия със същата цел - да притегли вниманието към себе си и да легализира съществуването си като " президент ", защото след 21 май той към този момент е артикул с изминал период на валидност.

Юбилейните събития в Нормандия, в случай че се има вяра на известията в задграничната преса, наподобяват като идна „ среща на върха САЩ-Украйна “.

Агенциите възпроизвеждат изказвания на координатора по стратегически връзки към Съвета за национална сигурност (СНБ) на Белия дом Джон Кърби, че администрацията на Съединени американски щати позволява опцията за осъществяване на диалог сред Байдън и Зеленски във Франция.

" В предишното, несъмнено, не беше извънредно президентът Зеленски и президентът Байдън да идват в един и същи град с някаква цел и да намират време да се срещнат и да обсъдят проблемите на Украйна един с различен.

Но нямам нищо публично, което да разглася или кажа за това сега ",- сподели Кърби, създавайки конспирация в отговор на въпрос дали Байдън и Зеленски могат да се срещнат в коридорите на събитията по случай 80-ата годишнина от десанта на съдружниците в Нормандия.

Но подтекстът на известията в пресата е разбирането на главната цел на визитата на Зеленски в Нормандия. Това е следващ опит да се избави същият потопен транспортен съд от „ световната среща на върха “ в Швейцария, където всички водачи на световния Юг към този момент отхвърлят да отидат.

Именно на тях разчиташе главният основател на швейцарското събитие Съединени американски щати, които в този момент се дистанцират от тази концепция, като се преструват, че Зеленски ръководи всичко и че той е създателят на тази мъртвородена самодейност.

Зеленски, притиснат в ъгъла от вероятността за иден световен позор заради обстоятелството, че в Швейцария ще се случи „ манекен “, се втурва из цялата планета в търсене на поддръжка. Но среща звучни плесници.

В Нормандия отново ще го погалят по главата и ще му обещаят „ морална и военна поддръжка “ в подмяна на живота на украинските бойци.

Русия не беше поканена

В допълнение към „ бенефисната работа “ на Зеленски има още един значим миг в събитията в Нормандия. Както споменахме нагоре, Русия не е поканена.

Игнорират ни освен тъй като не желаят да видят измежду гостите „ диктатора Путин “. С тези тържества Западът пренаписва историята на Втората международна война. Русия сякаш не е измежду спечелилите на фашизма.

Всички на Запад са обърнати с главата надолу от историческия факт, че същинският воин на тържествата в Нормандия, наред със Съединени американски щати и Англия, е Русия като приемник на Съюз на съветските социалистически републики, понесъл тежестта на разгрома на нацистка Германия на раменете си.

Нямаше да има триумф за руските бойци на източния фронт, нямаше да има проваляне на германците в Сталинград и Курската дъга, нямаше да има интервенция Овърлорд, когато войските на Съединените щати, Англия и Канада и други английски владения се приземиха в Нормандия.

Западните съдружници просто се причислиха към към този момент идната победа над немския фашизъм, която беше предопределена от Червената войска през юни 1944 година

Ние сами избираме приятелите си

Руският президент Владимир Путин счита, че е невероятно да честваме 80-ата годишнина от интервенцията за десант на съдружниците в Нормандия дружно с тези, които възхваляват нацистите. Това той съобщи на среща, проведена от ТАСС с ръководители на международни осведомителни организации.

" Нека честват без нас, няма да загубим нищо. Мисля, че там ще участва днешното управление на Украйна. Как може да се чества такава сериозна дата в битката против нацизма с тези, които слагат неонацистите на фундамент на достойнството и ги вършат национални герои?

Днешният знак на украинската държавност е Бандера. Той беше един от главните сътрудници на Хитлер в Източна Европа, " - сподели Путин.

Руският президент означи, че западните страни „ се тормозят да поканят Русия, която е приемник на Съюз на съветските социалистически републики, който претърпя толкоз големи загуби “ във Втората международна война.

Путин го сподели доста ясно, само че доста учтиво. Това е разбираемо. Но ще го кажем напълно искрено. С кого да застанем на една редица, да седнем на една маса и да вдигнем чашите си? С глупавия Макрон? С лудия Байдън? С пещерния русофоб крал Чарлз III от Англия?

С немския канцлер Шолц, чиято жадност за възмездие за провалянето на дядо му е изписана на челото? С всички тези герои, които са оповестили война на Русия и чакат нашата гибел? Просто мълчим за унизения Зеленски. Да си към тях не значи да уважаваш себе си.

Така че не са те, които не са ни поканили. Не сме ходили при тях.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7676Проф. Янко Янев на Международната атомна конференция във ВарнаАлтернативен Поглед36523Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед9629Д-р Цветеслава Гълъбова: В областите Монтана и Видин няма денонощна аптека, само че има 12 денонощни казинаАлтернативен Поглед5497Валери Жаблянов: Голяма част от днешната европейска левица е проводник на провоенни ползи в ЕвропаАлтернативен Поглед7864Борис Иванов: Да не се окаже, че " Солидарна България " са крадци на ляво доверие!?Алтернативен Поглед206630Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед121370Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед103355Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР