Въпреки че изиграхме най-добрия си мач, резултатът няма как да

...
Въпреки че изиграхме най-добрия си мач, резултатът няма как да
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Изиграхме най-добрия си мач, но резултатът няма как да ни удовлетворява

" Въпреки че изиграхме най-хубавия си мач, резултатът няма по какъв начин да ни удовлетворява ".

Това съобщи капитанът на волейболния ни тим Цветан Соколов след провалянето от Словения с 0:3 в последния мач от групите на ЕвроВолей 2023. За " лъвовете " следва мач с Франция на осминафиналите на шампионата.

" Видяха се доста позитивни моменти. Разликата беше в две точки. Не ни стигна напълно малко. Нека да гледаме напред. Да се възстановим по най-бързия метод. Трябва да погледнем на някои дребни елементи, с цел да можем да победим Франция ", съобщи диагоналът след срещата във Варна, написа " Гонг ".

" Надявам се да изиграем прекрасен мач. Ще ни бъде доста мъчно. Дано играем по-добре, в сравнение с през днешния ден. И каквото сабя покаже. Гарантирам, че тимът ще даде максимума. Това към този момент е елиминационен кръг и загубим ли, отиваме у дома. Всички ще играем на 100 % и ще се борим за успеха ", добави той.

" Огромно благодаря към публиката. Хората демонстрираха, че са с нас. Те са седмият състезател. Съжалявам, че не ги зарадвахме с красива победа. Дано успеем в идващия мач. Няма значение, че през днешния ден загубихме с 0:3. Играхме доста натоварен и прочувствен дуел. Щастливец съм, че участвах него ", приключи Цветан Соколов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР