Въпреки че е силна по природа и не се спира

...
Въпреки че е силна по природа и не се спира
Коментари Харесай

Жената трудно се доверява отново, когато веднъж са ѝ разбили сърцето

Въпреки че е мощна по природа и не се стопира пред нищо, с цел да реализира това, което желае. Стане ли дума за обич – и най-силната жена става слаба, нежна и ранима. Всичко в този живот ни се случва с причина. Но от време на време е толкоз мъчно да я разберем, както и да осмислим обстановката, с която се сблъскваме, че започваме да мислим, че просто ни е писано да бъдем нещастни и някак си се предаваме на тази мисъл и започваме да живеем с нея.

Отказваме се от щастието, от любовта и от живота, заради сложен за нас миг, който наподобява невероятно да го преодолеем. Но би трябвало да знаете, че Бог изпраща тествания на всеки един от нас толкоз, колкото може да понесем.

Нито повече. Независимо през какво преминавате да пандизите сърцето си и да се превърнете в прочувствено недостъпна жена ще ви изиграе неприятна горещина. Защото и най-силният човек има потребност от обич. Има потребност от човек до себе си. И това, че един път са ви наранили, не значи, че това е вашата орис. Хората, които идват в живота ни са просто част от представлението. Уроци, които би трябвало да разберем, научим и запомним.

След всяка една болежка и отчаяние, ние ставаме все по-силни и устояваме повече на неприятностите, които ни се случват. Защото не може без тях. Да, и аз желая да бъда щастлива, а не мощна, само че по този начин е организиран Животът.

Той е дъга от страсти, на които би трябвало да се насладим. Защото животът ни се дава един път. И е извънредно неразумно, даже бих нарекла незаконно да го прекараме в самосъжаление или боязън от следващото отчаяние. Защото болката и разочарованието са част от израстването ни като персони.

Независимо какъв брой неприятна е обстановката, би трябвало да се научите да виждате и нейната добра страна – тъй като я има. И какво се споделя, от време на време не знаем от какъв по-лош шанс ни е избавил „ неприятният “ ни шанс. Затова, благи дами, живейте! Не затваряйте сърцата си, единствено тъй като един път са ви наранили.

О, да, предишното може и да е мъчително, само че ти сама избираш дали да живееш в него или да продължиш напред. В бъдещето, незнайното, вълнуващото. Защото, блага, има и такива мъже, които могат да обичат. Способни са да обичат една единствена жена с цялото си сърце.

И да я направящ най-щастлива на света. Защото, блага, има и обич без болежка. Без горест и оскърбление. Красива и щастлива. И тази обич е споделената.

И в случай че един път си опознала несподелената, неизживяната, то знай, че един ден ще срещнеш другата. Ще я срещнеш в две красиви очи и една усмивка. И ти ще се влюбиш в тях. Повярвай. И в никакъв случай не спирай да живееш, единствено тъй като боли. Всяка болежка е урок – не плачи, а слушай.

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР