Въпреки че четвъртото поколение на Skoda Fabia отпразнува световната си премиера

...
Въпреки че четвъртото поколение на Skoda
Fabia отпразнува световната си премиера
Коментари Харесай

Skoda надгради Fabia Combi

Въпреки че четвъртото потомство на Skoda Fabia отпразнува международната си премиера в началото на май, към момента може да се поръча вариант от трето потомство. Fabia Combi например в този момент получи разширено стандартно съоръжение.

Според компанията за изследване на пазара Dataforce, Fabia Combi е един от най-популярните варианти на модела, а през 2020 година малкият автомобил заема първо място в своя сегмент на целия пазар.

Combi Active, да вземем за пример към този момент включва климатична система, електрически прозорци начело и дистанционно ръководство за централното заключване. Музикална система, включваща система за съраунд тон Skoda за цифрови аудио източници и шест високоговорителя, също е част от бордовото съоръжение. Друга характерност се дава от разделената към този момент задна седалка.

Специалният модел „ Best of “ добавя гамата Combi, в това число с LED фарове с вградени светлини за завой, помощник за дълги светлини, датчик за дъжд и 16-инчови лети джанти.

За Fabia Combi се предлага избор сред два бензинови мотора. Те са с мощности съответно 44 кВт / 60 к.с. и 70 кВт / 95 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР