Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) използват повече снаряди, отколкото могат

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) използват повече снаряди, отколкото могат
Коментари Харесай

Блумбърг: Украйна използва повече снаряди, отколкото може да получи от Запад

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) употребяват повече снаряди, в сравнение с могат да произведат или да получат от западните страни, заяви организация " Блумбърг ", представена от ТАСС.

Украинските военнослужещи употребяват приблизително до 30 000 снаряда дневно, или съвсем 1 милион на месец. „ Това се трансформира в проблем “, сподели Марк Кансиан, старши консултант във Вашингтонския център за стратегически и интернационалните проучвания.

В понеделник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг означи, че Украйна употребява боеприпасите " доста пъти по-бързо ", в сравнение с западните страни могат да ги произведат.

По-рано вестник " Политико " заяви, че Съединени американски щати имат намерение да се концентрират върху образованието на украински военни, с цел да трансформират тактиката на бойните дейности и по този начин да се понижи потреблението от Киев на артилерийски муниции. Западните страни търсят способи да усилят производството на снаряди и да продължат да образоват украинските бойци. Около 10 хиляди украинци са били подготвени във Англия, 1200 - в Германия, показва ТАСС.

 

Източник " Гласове "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР